Relatii cu Clientii
+40/312 294 511

Stimati Vizitatori!Pe aceasta cale va anuntam, cu parere de rau,dar Parfummania si-a incetat activitatea!
Totodata va multumim ca in acesti ani de existenta ati fost alaturi de noi!

Info / Intrebari Frecvente

1. Garantie

Firma noastra vinde doar parfumuri originale,de accea ofera garantie totala de rascumparare pentru fiecare produs comercializat si expediat. In cazul in care nu sunteti multumit cu produsul livrat,va rugam semnalati acest lucru serviciului nostru pentru clienti in SCRIS, la adresa: info@parfummania.ro. Detalii gasiti in Termeni si Conditii de cumparare.

2. Despre feromoni

Feromonii sunt substante hormonale care transmit anturajului nostru informatii pozitive despre noi. Prezenta feromonilor face ca persoanele din preajma noastra sa devina mai deschise, stau cu placere de vorba cu noi si se bucura de prezenta noastra. Feromonii ca substante inodore nu schimba parfumurile noastre preferate, dar prezenta lor va fi cu siguranta remarcata.

3. Cum isi produce efectul feromonul?

Semnele transmise de feromon sunt percepute de un organ situat la 7-7,5 cm in nas, numit Vomeronasal Organ (VNO). In momentul perceperii feromonului de VNO, acesta transmite creierului un semnal de stimulare sexuala. Astfel, cand studiile scrise despre feromon accentueaza rolul simtului olfactiv, nu este vorba de un miros specific, ci despre o reactie chimica, unde receptorul este simtul olfactiv. Cu alte cuvinte, sub influenta feromonului sexul opus, inconstient, te va considera irezistibil de atractiv, va simti o excitatie accentuata , si va fi coplesit de un sentiment de atractie fata de tine.

4. Ce inseamna EDP?

Eau de Parfum (EDP) Sunt cele mai folosite si cele mai preferate, cu o concentratie de 10-30 % (de obicei 15%). Au un pret acceptabil.

5. Ce inseamna EDT?

Eau de Toilette (EDT) Este una dintre cele mai folosite concentratii 4-8%, are o concentratie mai mica fata de Eau de Parfum. Se mai poate intalni pe piata sub denumirea de „Eau fraiche” si acesta este un Eau de Toilette. Ca pret este mai ieftin.

6. Ce inseamna EDC?

Eau de Cologne(EDC) De origine, o marca provenita din Germania. Denumirea arata o concetratie mica 2-4%

Cu cat concentratia unui parfum este mai mare, cu atat este mai rezistent iar efectul sau mai indelungat.Prin denumire se delimiteaza concetratia produselor. Astfel, unele parfumuri Eau de Parfume pot avea o concetratie mai mica decat cele de „Eau de Toilette”, dar aceasta este o exceptie. De obicei, Eau de Parfume este mai concentrat decat Eau de Toilette.

Nu trebuie sa ne miram daca gasim expresii de genul „extreme”, „intense” sau „concentree”. Acestea, in cele mai multe cazuri sunt diferite parfumuri care au aceeasi aroma de baza, dar contin si alte arome in compozitie.

ATENTIE! Mai nou, diferenta apare si in compozitia parfumului.Daca nu sunteti siguri (nu ati incercat parfumul inainte sa-l comandati),va rugam sa luati legatura cu Relatii Clientii,ca sa evitem o eventuala neplacere dupa ce veti primi produsul comandat.

7. Ce inseamna Aftershave, Aftershave Balsam?

Aftershave fiind lotiune de dupa barbierit, racoreste si ingrijeste tenul conferand in acelasi timp un miros atractiv. Aftershave Balsam,nu contine alcool,hidrateaza si calmeaza pielea iritata dupa barbierit.

ALTE INFORMATII UTILE

Afiseaza
  • Praxcom Kft.
  • 1134 Budapest, Váci út 47/B. Ü-1.
  • Cod Fiscal: HU24745970
  • nr. reg.comertului: 01-09-180086